Οικιακά Κλιματιστικά Inverter

Το κλίμα μου, η επιλογή μου

Skyworth DELFIN R32

Το κλιματιστικό με το υψηλότερο IQ

Ανεμιστήρας STEPLESS

Τα κλιματιστικά inverter της σειράς DELFIN διαθέτουν ανεμιστήρα με DC inverter κινητήρα, ο οποίος ρυθμίζει τις στροφές του ανεμιστήρα σε 99 διαφορετικά βήματα, οδηγώντας στην απόλυτη ρύθμιση της ταχύτητάς του χωρίς περιττές διακοπές.

Κατεύθυνση αέρα σε 4 σημεία

Μέσω της οριζόντιας περσίδας και της αυτόματης λειτουργίας κάθετης περσίδας, ο αέρας κατανέμεται ισομερώς και με ευκολία σε όλο τον χώρο.

Σύνδεση Wifi

Ο έλεγχος της σειράς DELFIN μπορεί να γίνει πάρα πολύ απλά μέσω Wifi από οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο έχουμε σύνδεση internet. Η νέα εποχή της τεχνολογίας επιβάλει τα κλιματιστικά να λειτουργούν σαν IoT συσκευές.

Λειτουργία TURBO στην ψύξη & τη θέρμανση

Για την άμεση ψύξη ή θέρμανση του χώρου, το κλιματιστικό διαθέτει την δυνατότητα λειτουργίας TURBO.

Κορυφαία αισθητική

Ο σχεδιασμός των μονάδων NOVA, συμπληρώνει ιδανικά το σύγχρονο σχεδιασμό των εσωτερικών χώρων και ανταποκρίνεται στις υψηλότερες απαιτήσεις.

Ακριβής έλεγχος της θερμοκρασίας

Μέσω της ιδανικής συνεργασίας του DC inverter συμπιεστή και του συστήματος ελέγχου του μηχανήματος, αφού επιτευχθεί γρήγορα η καθορισμένη θερμοκρασία, η διακύμανση της εσωτερικής θερμοκρασίας δεν υπερβαίνει τους +/-0,5 °C.

Λειτουργία iFeel

Ρυθμίστε την θερμοκρασία ακριβώς στο σημείο που βρίσκεστε. Με την λειτουργία iFeel τα κλιματιστικά inverter της Skyworth προσαρμόζουν ακριβώς τις συνθήκες ανάλογα με την μέτρηση του χειριστηρίου ελέγχου και όχι βάσει της θερμοκρασίας επιστροφής αέρα. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτες συνθήκες άνεσής όπου και αν είστε.

Υπενθύμιση καθαρισμού αέρα

Η ένδειξη “CL” εμφανίζεται αυτόματα όταν ο χρόνος χρήσης φτάσει τα όρια λειτουργίας υπενθυμίζοντας την ανάγκη καθαρισμού των φίλτρων. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε εύκολα να διασφαλίζουμε το βασικό επίπεδο καθαρού αέρα στον χώρο μας.

Skyworth NOVA

Το κλιματιστικό του αύριο... Σήμερα

Μοναδικάχαρακτηριστικά